Albertien Volbeda

Het leven is een ketting van ervaringen;
kleurrijk, zinvol, lastig, boeiend en verrijkend

Reacties:

Onlangs heb ik bij Albertien Volbeda een workshop familieopstelling gedaan. Individueel en gewoon buiten in de tuin werd mijn vraag beantwoord, door middel van vragen van Albertien en de antwoorden die daarbij in mij naar boven kwamen. Er is geen groep bekenden of onbekenden nodig om een familieopstelling te maken. Dus je vragen en antwoorden blijven veilig alleen bij jou en Albertien. Omdat Albertien heel goed de rollen van coach en familielid kan invoelen en wisselen, met de bijbehorende emoties, kwam er veel in mij naar boven waarvan ik niet wist dat het in me zat. Al met al een fijne verhelderende workshop, die ik, iedereen die met een levensvraag zit, van harte kan aanbevelen.

                                                                                        Jolanda, fotograaf en manager


Ik heb een opstelling gedaan bij Albertien in een prettige lichte ruimte. Mijn vraag kon ik zodanig stellen dat het hoofdthema prive bleef. Met behulp van stenen en lapjes werden mij veel dingen duidlijk. Haar manier van werken vond ik heel aangenaam. En ik was daarna toch wel verbaasd, dat als je niet alles verteld een opstelling ook werkt.

                                                                                                        Een tevreden eilandse

“De familieopstelling met Albertien heeft mij zo geholpen om restanten van oud-zeer ( waarvan ik dacht deze verwerkt te hebben) een goeie plek te geven.

Ik was verrast wat er tevoorschijn kwam, en dat ik kon ervaren dat ik zelf een keuze had om de invloed van het oude zeer stop te kunnen zetten. Wat ik erg mooi vond is dat de familieopstelling niet alleen ging over hoe het voor mij was geweest, maar ook dat ik kon ervaren hoe mijn manier van kijken/denken/voelen daarover ook weer invloed had op betreffende familieleden, en dat dit daarom ook maar door ging.

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb en voel me vrijer door minder ballast van het verleden”.

                                                                                                        Marijke, GGZ medewerker

Tijdens een korte vakantie op Terschelling heb ik bij Albertien een opstelling gedaan. Ik ben onder de indruk van haar kundige en betrokken begeleiding.

                                                                                                              Elfry, begeleider rouwverwerking

Pittig en verhelderend.

Een eilandbewoner.